"That's my perspective, gloom and doom" -Harvey Pekar

Jag tänker nu bli lite personlig, jag tänker erkänna en pinsamhet om mitt yttre.

Pga mass-allergier, fortfarande till stor del ouppklarade, är mina ögonlock x cm tjocka, har en charmigt röd-orange färg och jag är sådär sexigt rödflammig i hela ansiktet. (Röd är trotsallt kärlekens färg, och rödflammig, det hör ni ju själva jag är on fire, vilket endast kan indikera att jag är het = ofantligt snygg) Öh, men det värsta är faktiskt inte att jag har ett väldigt suspekt och horribelt utseende. Det hemska är att det kliar, svider, sticker, brinner i hela ansiktet och alla som någon gång haft en kraftig allergisk reaktion känner nog igen sig när jag säger att jag även känner mig illamående och extremt sliten.


Så här har mitt fysiska tillstånd sett ut de senaste månaderna, redan innan sommaren 06 hade jag liknande symptom. Och ja, jag är en aning trött på det, jag har fått en läkartid nu, den 7 februari är jag välkommen för utredning. En liten benämning av stjärtens intimare delar hade jag gärna gjort nu, men nej, det vore väl ofint.

Jag orkar inte vänta tills om ca 4 veckor innan någon kunnig orkar ta en titt på mig och utreda vad felet är.

Men att åka till akuten och sitta 6 timmar för att sedan få lite betapredtabletter som jag redan har och en remiss till en specialist som ändå inte har tid att se mig förens om en månad eller två är inget alternativ.
Dessutom skulle jag säkerligen snappa upp någon charmig influensa eller dylikt om jag spenderade halva vakna dagen där, nej, det är bara att vänta, och den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge?
(1 månads förtärning av havregrynsgröt och endast havregrynsgröt är säkert bra för mig, en aning enformigt kanske men eftersom det är det enda jag säkert kan äta utan att reagera på så har jag inget annat val, underbart.)
Charlott

image247
Bild från när Emma sov hos mig och dödade nallar natten till i fredags


join our sect

join our sect

i am:
member?

mail:

URL:

your devotion:

Trackback