Know you love me!

image147image148image149image151image152
Ensama fredagskvällar som bör gå åt till plugg men som istället spenderas framför datorn och photo booth med en groda.

Emma

Huruvida världen går runt.

Juste! Jag får jobbet för cosmopolitan. Fyra "new faces" var av en liten mer etablerad i modevärlden har fått jobbet. De valde fyra stycken de tror på. Jag blir så fruktansvärt glad. De tror på mig. På mig!

Jag borde verkligen plugga! Jag bjöd precis min mamma på ciggaretter precis. Jag hadet ett paket om jag skulle vilja fota någon i framtiden som röker eller så. Köpte det för ett år sedan och det har bara legat på mitt rum. Hur som helst fick mamam någon sjuk ciggabstinens. Hon röker inte, men hon får det någon gång per år Och nu bjöd jag henne. 
Lustigt.
image146
Jag och min odöpta groda.

Emma

Jag bryr mig för mycket.

När du sett den här bilden måste du rita dig själv i paint med just de kläderna du har på dig!
image145
Faktiskt samma tröja som jag har på min bild till höger!

Emma

Jag kommer aldrig älska dig mer.

Det här är min groda. Jag har velat köpa den jätte länge. Jag tror till och med att jag är lite kär. Den är stor och söt och om man klämmer på den känns den som en stor fettklump, precis sådär som grodisar gör. Det är en tjej. Hon har inget namn. Jag vill att det ska vara något fint.
Har ni några idéer?
image144
Groda utan namn.

Emma

Jag vet. Du kunde verkligen inte bry dig mindre.

Idag umgicks jag med en av mina favorit grrrlZ. Jag vet inte vad hennes problem är, men hon blir alltid så snygg på bild. Alltså, hon är SUPERsnygg i verkligheten också, men att hon fastnar lika bra på bild. Suck.
Överdoserar filippa:
image141
På string.
image142
Filippa fick posera med min nyinköpta groda utan namn.
image143
Filippa på Emmaus.

Emma

Ett halvår sedan något ömsesidigt.

Varför sovar jag inte än? Jag som ska hinna med så mycket i morgon. Jag som varit så trött även fast jag sovt 8 timmar de senaste två nätterna.
image140
Filippa redigerade min bild så den blev lite Filippig. Puss!

Emma

"Det här får du inte säga men x pratade om dig."

Jag har inte pluggat något. Äter bara blåmögelost. Det är gott och jag vill inte göra något annat. Bara äta blåmögelost. Ensam. Kanske med någon. Då skulle vi äta blåmögelost på fincrisps och vindruvor, vi skulle lyssna på m.i.a. och när vi blivit så trötta att vi inte förstår innebörden av trött längre så skule vi börja dansa och sjunga falsk tillsammans.
det skulle vara mysigt.

Emma

Everyone's a winner, we're making our fame.

Idag var jag på de där castingarna. Får veta i morgon eller på måndag om jag får cosmopolitan jobbet. Fick se mina bilder från testfotograferingen, inte den typen av bilder jag gillar. Plus att jag tycker verkligen inte om mig på alla bilder alla andra tar på mig.
Men men.
image136image137image138
Jag behöver verkligen städa ocskå, här är mitt rum i sitt nuvarande skick.

Emma

Jag är en tvivelaktig figur, duger ej mycket till

Idag stannade jag hemma från skolan med ursäkten att jag skulle få mer gjort hemma än i skolan. (Och diverse arbeten som skulle vart klara för att läsas igenom för feedback kanske inte är sådär jätte-gjorda, så att sova länge och slippa göra dåliga ursäkter kändes ganska lockande.)
Saken är den, jag får inget gjort någonstans.

Jag tror jag ska köpa omega3 piller och tugga febrilt, då kanske jag kan koncentrera mig. Jag kan mycket väl vara den mest tankspridda och frustrerade personen i Sverige just nu. Jag har hamnat i trotsåldern.


image135
                 En favorit, Yoshitomo Naras "too young to die"

För så fort jag uppmanas att göra något vägrar jag, även om det kanske skulle kunna vara kul eller givande, men nej, jag vill vara en fri människa och bestämma över mina egna tankar och handlingar och sätter mig på tvären.
Alltså inga arbeten görs, eller så skjuter upp dem och gör något halvdant natten innan. Inte den bästa studietekniken kanske.
Ge mig Frihet, ge mig Jullov.
 

Charlott


Finns vi på riktigt?

UH! Allt är så fruktansvärt stressigt. Massor att plugga och nu ska jag träna. Men det är bara att stå ut, snart ska jag till Vietnam så jag har i alla fall något att se fram emot!
Ja, men när jag ska resa kommer jag behöva musik. Så var så snälla att ge mig tips. Jag gillar elektroniskt eller fjolligt. Det får inte vara för hård musik. Min gräns för hård dras väldigt tidigt.

Pussis
image134
En bild på Filippa från någon helg sedan. Hoppas jag hinner träffa henne i veckan.

Emma

Färgen röd.

Jag har nynnat på Love's a game med The Magic Numders hela dagen och tänkt att "Love is just a lie happens all the time". Det underliga med detta är att det får mig ännu mer kär och mycket gladare. Jag skulle kunna citera Håkan och säga att "Nu kan du få mig så lätt" för så känner jag mig just nu. Jag är kär i allt och alla!
Puss.

Juste, sedan ska jag på två castings på torsdag och så ska bidlerna från testfotograferingen läggas upp på sthlmsgruppens sida i början av nästa vecka. Spännande att de resultatet.

image133
Charlott på Örtagården. Älskar hennes tee.

Emma

Var är vi på väg? Eller jag.

Pluggar - tråkigt.
Läser
Blondinbellas blogg - kul.
Bör läsas - för irritation, för att känna sig intelligent, för att mista hopp om mänskligheten, för att förstå krig.

image132
Bild från igår.

Emma

Konsten att glömma totalt allt vad det gäller nyttighet.

Är man svullig för att man gör kakdeg och äter?
.. även en nyttig tjej har sina svaga stunder. Jag är deppig med rätten att svulla. Lovar att någon kommer säga nu att man får svulla ibland! Men frågan är om man får svulla kakdeg rakt upp och ned.

Emma

En bieffekt av att vara ensam för mycket.

Erlend Øye fortsätter vara min kärlek.
Och jag knarkar mandariner. Jag kommer bli mandarintjock. Jag kommer säkert inte heller orka ha pepparkaksbak på söndag.

image130

Emma

Det är inte så här jag vill spendera mitt liv för jag vet att det är destruktivt för personligheten.

Och det är bara så jobbigt. Allt. Det här är sådana dagar som gärna får gå bort. Nu vill jag till vietnam och bara göra ingenting i några veckor.
Jag har desutom läxa i alla ämnen förutom idrott, men om man räknar med att jag ska träna så har jag faktiskt i vart enda ämne. Gud vad jag klagar på allt. Allt, allt, allt!
Men det är så idag. Hela tiden.
image129
För att modellen Ali Michael i alla fall gör mig lite glad med
hennes underbara leende.

Emma

När allt bara kan bli bättre.

Från i fredags!
image128
Inte min bild. Men jag och Jacqueline! Puss!

Emma

Utan hud.

Nu kommer självömkan.
Jag hatar vänner. Jag hatar inte mina vänner, jag älskar dom för att de är bäst.
Men faktum är att jag hatar grejen med vänner för att jag är så dålig på det. Oftast vill jag bara låsa in mig eller bara försvinna. 

Men tillbak till det roliga. Vinkväll hos Andrea i går. Happy Nation i natt. Min mamma betalde taxi till mig hem. Gud vad jag har dåligt samvete. Stackars gulliga mor.
Men allt var kul tills precis på slutet.

Nu ska jag ta ett bad.
Puss


Emma

Som om vi bryr oss väldigt mycket.

Nu sitter jag här. Ensam uppe.Börjar nyktra till. Ätit snabbmakariner i massor. Kommer jag vakna imorgon?
Varför är ingen vid datorn med mig?
Puss

Emma

"Jag vet inte vad jag gjorde innan Facebook kom", E.V.S

Jag, Charlott, blev utmanad av Emma,

Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv.
- den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor
- i slutet av inlägget skriver du namnet på och länkar till de 8 personer som du, i din tur, utmanar


1. Jag har sjuka fobier


2. Jag lever efter "you only live once"(klyschigt i know, and I am Kishti)och är extremt impulsiv, vilket har försatt mig i många underbara och mindre underbara situationer


3. Tål inte tanken av litenhet, att jag är en i mängden som inte kan göra någon påverkan på världsalltet. Inte bara är jag ung kvinna, jag har inga kontakter så jag kan inte mygla in mig någonstans bland makthavande. Och att starta ett parti, när svenskar röstar så att sverigedemokraterna är det största partiet utanför riksdagen känns inte mina åsikter, det jag vill kämpa för som något som folket skulle rösta fram, så fuck it. Orkar inte ens försöka (vilket är så vekt men jag är bara en simpel människa vars existens inte spelar någon större roll i det hela, gnällig är jag också)  


4. Jag har egentligen "askblont hår" = råttfärgat fast tråkigare, i alla fall i mitt fall, och just nu drömmer jag om rött hårsvall.


5. Jag förstod ordet "balle"s riktiga innebörd när jag gick i femman, jag försökte få med en dikt i skolans kalender som handlade om "Bollen Balle och hans kusin Kalle". Och nej, den kom inte med.  


6. Har alldeles för många laster och brister


7. Är vidskeplig


8. Jag vill ta ett tåg till polen, sätta mig under ett tragiskt sönder koldioxiderat (vet att det inte är ett riktigt ord) träd i ett äkta öststatlandskap och skriva en bok som inte nödvändigtvis behöver publiceras, ens läsas av någon, vill bara göra det, nu.


Jag utmanar ingen för jag är egentligen internetofob och har därför inga roliga kontakter, eller jo, jag utmanar Erik och Jacob, twigandbeaverNu ska jag slagga till klockan 11 imorgon, för jag har tagit sovmorgon (lat och dålig som jag är).Puss


Charlott


Vi har inte lärt oss något på flera dagar.

Jag blev utmanad av Annika!

Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv.
- den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor
- i slutet av inlägget skriver du namnet på och länkar till de 8 personer som du, i din tur, utmanar

1. Jag balanserar ofta saker i ansiktet. Om jag t.ex. står och håller i en nyckel så börjar jag lägga den på kinden och försöker få den ligga kvar i så brant lutning som möjligt. Det är otast inget jag tänker på, det är bara sådant jag gör.

2. Vissa dagar är känsligare än andra. De dagar som är känsligare kan jag må illa och det börjar krypa och kräla i kroppen av minsta sak. Som exempel så kan jag må jättedåligt av att någon kliar sig eller trycker in naglebanden.
Fast det där med nagelbanden gäller nog varje dag, jag tycker det är väldigt obehagligt och mest när andra gör det.

3. Jag har haft rosa lugg kombinerat med att resten av håret var svart. Under denna period (ca 3 månader för två år sedan) så klädde jag mig endast i rosa. Observera att det var innan folk började kalla alternativa för "emo", jag påstod mig själv vara synthpop.

4. Jag åker till Vietnam med min familj den 15de december. Det tror jag inet att jag nämt här i bloggen. Eller har jag?

5. Jag har aldrig rökt i hela mitt liv! Inte vatenpipa, inte cigaretter, inte cigarr. Inget inget!

6. Jag sov med prinsesskrona och slöja när jag var liten och jag trodde till 100% att jag skulle bli prinsessa.

7. Jag älskar höga klackskor. Köper sällan skor som har lägre klackar än 10 cm.

8. Jag läste Hanna Fridéns blogg inlägg om att peta ut öronvax med hårnålar här om dagen. Jag försökte medan jag skrev detta inlägg. Nu har jag ont i örat. Aj.

Utmanar bara fyra, för att de är dubbelt så balla! Haha:
Charlott
Tilde
Johanna
Adéle


Lite bilder från gårdagen. Egentligen borde jag plugga, har något att göra i varje ämne förutom idrott. Men men!

image125
Folke klistermärken var länge sedan!
image126
Åt inne i staden men Charlott.
image127
Sedan åkte vi för att se teater med skolan. Han längst fram till vänster står på en upphöjning
(eller så låtsas vi att han till höger är Nils Karlsson Pyssling). Teatern hette "Utrota var enda jävel".

Emma

fotograf, elina brotherus

fotograf, elina brotherus

Charlott

Badboy potnoodles


Salam, det är jag som är Charlott och jag kommer att skriva här lite då och då, mest bara som utfyllnad i Emmas redan fulländade, omtyckta blogg, hehe.
Som ni flitiga läsare säkert förstått har jag turen att gå i samma klass som Emma och Tilde, alltså foto-ettan på Kulturama. Jag gillar som sagt att fotografera, är musiknörd (beatles, babyshambles, the doors, fiona apple, nirvana, john lennon, tv on the radio, velvet underground, jimi hendrix, björk, animal collective, the horrors, cornelis vreeswijk, feist, bob dylan, joy division, för att bara nämna några).
Jag är ganska konstig, (att vara normal är överskattat, och förresten, vad Är normal?) skratt-slampa = skrattar ofta och gör det gärna åt allt och med alla, gillar att hypa vardagliga ting och ord, lär märkas i framtida inlägg. 
Läser relativt mycket (nytt ryck) och är för tilfället extremt fascinerad av maffiakulturen. Just nu är jag också inne i en ganska bra period av mitt liv, jag är lycklig med undantag ca varannan dag.
Om allt inte bara tar slut när döden kommer och tar mig en dag hoppas jag att jag blir reinkarnerad som katt.
Och vore jag en frukt skulle jag vara ett blåbär, mest för att det inte är en frukt utan ett osvenskt bär, och konstig och halvtysk som jag är tycker jag det lät roligt.


Tack för mig, Puss

Charlott


Inte mitt bord.

Ja, om ni läste inlägget innan(som nog ingen gjorde. Det var bara rörigt och knasigt!) så gick jag på bio ensam för att min bror hade köpt en biobiljett och insåg att han inte kunde gå.
Hur som helst såg jag filmen. En animerad självbiografi av en kvinna som bode i Iran under krig och omständgheter då många i hennes familj var kommunister och en del dog, hon flyttade bort och tillbaka och bort igen.
Väligt gripande, rolig och massor av annat. Satt och grät en stor del av filmen.
Se värd på alla sätt och vis.
Se den. Nu!
image123
Ja, här ser ni vilka som gjort den och allt också!

Det går bra.

Jag har super brotom! Min vecka är så fullbokad av läxor, teater med skolan i morgon och allt möjligt. När jag har så här mycket i huvudet måste jag alltid räkna upp allt för mig själv var tionde minut och när man bara räknar upp det man ska göra få man inte så mycket gjort!
Men i kväll ska jag i alla fall på bio. Ensam. Min bror hade köpt biljett men så insåg han att han inte kunde, så jag fick den! Det ska tydligen vara den enda filmen som fått en femma på filmfestivalen i år. Går på Grand kl 18.00 i kväll. Jag minns att gå på bio ensam var under listan på sådant man var tragisk om man gjorde, enligt mig och Moa för x antal år sedan. Det har väl ändrats lite nu. Hahah. Men känns ändå lite ensamt.
Om någon skulle gå just på den filmen ikväll får den ju säga hej.
Men puss puss!
Nu måste jag springa iväg om jag vill hinna träna också!

Emma

Hur långtid tar det?

Här sitter jag och är dålig. Jag sjukanmälde mig för att jag inte hade gjort läxan till Estetiskverksamhet. Nu pluggar jag inte ens matte som jag lovade mig själv att göra. Gud vad jag är dum.
Men jag ska på foto A sedan i alla fall. Vi ska framkalla film. Det är kul. Undrar om någon av bilderna blir bra dock. Jag vill inte ha skola. Snyft, men snart är det December. Då börjar julkalendern och den 15de åker jag till Vietnam.

Hej, hej klagoinlägg.
Jag vill se hur mina bilder blev nu,
lägger upp dem i kväll, om de är för någons intresse.

Emma

Hanna Fridén.

Rösta på mig! Om du tycker jag är värd det vill säga.
http://frankincense.blogg.se/
image122
http://frankincense.blogg.se/1195411730_veckans_outfit.html#comment

Emma

Jag lyssnar inte.

I lördags fikade jag med Filippa på Tvålpalatset. Aldrig varit där tidigare men det var jättemysigt osv.
Sen på kvällen så chillade Moa, Isa, Charlott och Tilde hos mig. Vi lagade mat drack vin och till tolvslaget firade vi Isa som fyllde 16. Hurra hurra.
Jag vet inte riktigt, det här inlägget gav inte så mycket. Men här kommer en söt bilf på Filippa:
image120
Filippa på Tvålpalatset.
image121
Jag på Tvålfabriken Lite mer sådär som jag nog brukar se ut. Inte så sminkad, lite fett hår
och jobbig hy! Men men! Hej hej.

Emma

Be my girlfriend.

Helt seriöst.
Jag har inte på vädligt länge varit fysiskt sällskapssjuk, men nu är jag.
image119
Mig mig mig. Kan inte använda stativet just nu, som sagt.

Emma

Välkommen.

Charlott ska också börja skriva här, så som det var tänkte från början. Jag Charlott och Tilde.
Charlott stavas utan E på slutet och vi brukar fika, gå i skolan och allt annat i hela världen.

Sedan tänkte jag bara säga att jag har ett liten
fotouppgift då jag tar kort på mitt rum från samma vinkel, för att skilldra min höst. Tråkigt för jag kan inte använda statviet just nu eftersom det ska stå lika dant. Äh, jag vill bara fota mig sjäv. Förlåt. Men det är ju sådant jag brukar göra ensama kvällar!

image118
Carlott på string.
image117
Mitt rum, min analoga kamera.

Emma

Motgångar.

Svacka, svacka, svacka.
Jag börjar gråta nu.
Jag vill inte ställa till det för andra med min äcklig oförsiktighet.

Förlåt.

Emma

HUNND

Lite blogg tips. Ni som genast känner att min blogg inte räcker till så kan jag vidare koppla er till hunnd.
Vi kan låtsas att det är en växel och ni säger:
"Hej hej, jag vill till en bra blogg."
Jag svarar:
"Ja, men visst. Jag kopplar er vidare."
Det enda som är bristande med hennes blogg är mängden på inlägg. Ja, alltså om hon kunde uppdatera oftare eftersom man tycker om bloggen, då blir man lite otålig ibland.

Så här http://www.hunnd.se/
image116
Bild tagen från http://www.hunnd.se/

Emma


Dumt av mig.

Nu vart det lite missförstånd i min blogg, från min sida. Hoppas ingen är sur - och om någon är, var det på mig i sådana fall! Jag borde tänka på att det är några här på jorden som skriver i min blogg och man ska vara lite försiktig, jag brukar tänka på det men jag trodde läsarna i alla fall begränsades till folk i min ålder.

Över till något roligare: Jag fick MVG på mitt matteprov. Bara ett poäng från fullpott.
På förrprovet fick jag nämligen vara G+ och matte är det jag brukar få bra på så jag vart lite besviken på mig själv.
image115
Bild av Helmut Newton

Förlåt igen.
Emma

Så nu minns jag våra promenader i mörkret.

Idag chillade jag runt med Charlott. Vi hängde på statsbiblioteket och åt jättemycket på vegetarisk lunchrestaurant. Hur som helst, vi kollade i lite böcker på bilioteket och hittade lite fotografer vi gillade. En jag skrev upp var Paolo Roversi. Jag sökte på hans bilder precis och kom på att jag sett dem tidigare. Den nedan på Natalia Vodianova är bland de vackraste bilder jag sett.
image114
Natalia Vodianova fotad av Paolo Roversi.

För övrigt tänkte jag försöka fixa bloggen lite finare de närmsta dagarna.
Ja, och sen så undrar jag om ni vet någom bra sida på hur man gör frisyrer? Alltså, jag och Charlott bestämde att vi skulle ha någon anna frisyr imorgon för lita variation, alltså inte knut, hästsvans eller vanligt utsläppt.
Någon kanske har något bra tips på någon lätt håruppsättning?

Tack och hej
Emma

Något ömsesidigt tack.

Jag borde sova nu.
Suck.
image113

Emma

Armand Mirpour

Måste bara säga att jag är imponerad av den här grabben. Han är med i en serie som sänds på TV4 kallad labyrint, han släpper sin första skiva nästa år och han är modell i den nystartade agenturen KIDofTOMORROW.
Hans myspace: http://www.myspace.com/persianarmada
Spana in och lyssna på hans låtar säger jag bara. Han verkar så begåvad.
image111
Bild från KIDofTOMORROW.com, älskar bilden förövrigt.

Kramar,
Emma

Just what is it that makes todays homes so diffrent, so appeling?

Sådana infall jag får om kvällarna. Det är min jacka som jag köpte på emmaus här om dagen. Gillar den verkligen, kanske visar den lite mer ordentligt någon dag!
Jag måste också bara klaga på QX lite. Varför måste man stå i kö i 27 minuter för att få gå in och surfa och känna sig lite gay? Jag tycker det är sjukt dumt. Annars måste man betala.
Det kostar att ha en annan läggning än straight. FÖR DET ÄR STÖRT.
Åh, gud vad jobbig världen är. Nu orkar jag inte vara bisexuell.
image92
image93
image94image95
image96


Emma
som ni kanske ser.

[TILDE]

Hej! Mitt namn är Tilde Franzén och jag är en god vän till Emma. Tanken är att jag ska blogga,  kan dock inte säga att det kommer bli riktigt lika flitigt som Emma men jag ska försöka!  Jag är väl mer eller mindre född i en arty familj, vilket innebär att jag tillsammans med mina tre bröder väljer estetiska programval i gymnasiet, är väldigt intresserade av konst osv. Därför är dom stora intressenrna i mitt liv: Fotografera, som har jag gjort sedan några år tillbaka och nu går jag tillsammans med Emma på Kulturama inriktning foto. Jag syr endel också, senaste sydda ting är jackan jag bär på presentationsbilden av mig.  Second hand, allt från kläder till köksredskap. Min klädsmak landar väl därför vid second hand och egna sydda saker. Min musiksmak kommer ursprungligen från min familj,  Cocorosie, Animal Collective, Beirut, Justice, Bobhund... ja ganska blandat. Jag älskar också att resa, nästa resemål blir Berlin över nyåret och sedan Danmark!
Jag älskar massage och svåra ord. Jag hatar vinter och Napoleon Dynamite (jag vet, jag är rätt unik vad det gäller det.)

Sådär, har jag varit dålig i min presentation får ni gärna ställa frågor!
Hoj Tilde

[EMMA]Välkommen.

Nu ska Tilde börja skriva i bloggen här med mig. Om man vill hitta bara mina eller bara Tildes inlägg snabbt så ska man nu kunna trycka under kategorier här till höger på bloggen och välja våra namn eller våra gemensamma inlägg. Vem som skrivit inlägget kommer även stå i rubriken till varje blogginlägg.

Tilde gillar vi.
Välkommen Tilde.
image91
Analogt kort på Tilde från Berlinresan.

Det är så jag skrattar.

Igår kväll så vart det så att jag skulle dra på någon fest till någon som Moa och Isa känner. Isa kunde inte bara åka hem vilken tid som helst och jag ville ha med henne så vi beslutade att hon skulle sova hos mig.
Vi drog till den där festen, men snart blev alla utkastade för att grannarna hade klagat. Jag och Isa begav oss in till staden. Några skulle försöka komma in på ace, men de var tydligen stammisar där, så för dem var det inga problem att ta sig in. Vi hittade en snäll gammal vän att kopiera stämpel ifrån, men vi kopierade stämpeln så fult och tyckte inte det var riktigt värt att försöka komma in på någon klubb. Så vi hookade med Christoffer och ett tag hade vi inget för oss tills vi åkte hem till honom. Eftersom han bor på östermalm så var det i närheten.
Där hängde vi ett tag hade rätt kul, men sen vart han irriterad och på något sätt hamnade vi tillslut i en annan väns  lägenhet, min käre festivalkompis, eller vi träffades på Emmaboda och har inte träffats ordentligt igen för än nu igår.
Hur som, det var super trevligt att hänga med Christoffer den tiden vi gjorde det, tills vi vart för pepp. Vi var antagligen rätt jobbiga för en som ville sova, så som Christoffer ville. Det var även väldigt, väldigt trevligt att träffa han igen och han visade sina jättesöta projekt.
Men sist och absolut inte minst trevligast var att hänga med Isa! Vi hänger inte så ofta längre så det var verkligen jättemysigt.
Puss på kvällen och nu har jag inte sovit så mycket och bör plugga.
Eller till och med måste plugga.
image86
Isa och Christoffer när vi inte hade något att göra.
image87
När vi satt där och inet hade något att göra, så tro det eller ej, kom det för bi en rosa cowboy.
Hon försökte peppa upp oss och skulle ta med oss till något ställe. Men sedan var vi inet 18
så det gick tydligen inte.
image88
Jag och Isa tog tag i dagen och drog oss hem rätt tidigt.
image89
Den närmsta stationen vi hittade var stadion.

För övrigt så är jag förkyld.

Idag när jag gick på bussen på väg hem från staden så såg jag en snygg kille med lockigt hår. Jag satte mig givetvis berdvid honom. Senare när jag gick av såg jag att han vär ännu snyggare än vad jag trodde, för då såg jag honom mer ordentligt.
Nu kommer jag alltid ta 434 Överby hem bara för att hoppas på att träffa honom.

Annars så var jag med Mowsen och så plockade jag hem en Rodeo för att kunna se vad varje beckmanskollektion hette och så. Så kanske jag lägger upp bilder på kläderna här, för de var fina.
image85
Tunnelbanan, slussen.

Min höst är en fin höst.

Vi fick en ny uppgift till skolan, bra att det typ snöat.

Uppgift 3: Höstbilder
Höstbilder, skildra hösten med minst 3 bilder. Är hösten mörkrets intåg med regn, rusk och elände eller är det början på något nytt? Skildra hösten på ditt eget sätt; i naturen, staden eller var du finner inspiration.
Film får ni på måndag resp fredag beroende på vilken grupp ni tillhör i samband med nästa övning. Filmen skall framkallas 19/11 för grupp A och 23/11 för grupp b.
På måndag 12 nov grupp A resp fredag 19 nov grupp B skall ni göra en övning med digitalkamera och jag skulle vilja att ni tar med er egna kameror.
Jag skulle dessutom vilja veta hur många som behöver låna analoga kameror av skolan, kan ni skicka ett mail till mig och berätta så att jag kan se till att det finns tillräckligt många.

lycka till Mikael

p.s tack för en mycket bra redovisning, enormt mycket bra bilder hela dagen!

Jag fick feeling.

Anna Järvinen ska i alla fall vara min fortsatta rädning från hösten och vintern. Först var det Jens Lekman, nu är det Anna också. Men jag gillar gullig musik. Jag vet inte om det är den som får mig kär i allt eller om det är för att jag är kär i allt som jag gillar musiken.
Man kan vända och vrida på det ett tag så om man vill.image84
Anna Järvinen, Jag fick feeling.

Kan du gå som han? Försök lyfta på din fot som han.*

Här är min kärlek. Lovar att han är upptagen, för gammal eller kanske för gay för att gilla mig. Nej, jag vet inte. Hoppas han bara är dum och jobbig och att någon förklarar det för mig inom en snar framtid så jag slipper tänka på att han är så sjukt good looking.
image83
Min kärlek från beckmansvisningarna och från people. Han var med där för inte så länge sedan.

*Anna Järvinen - Kan du gå

Jag sade "Du" och du sade "Nej".

Kollade in Gallerian Fashion Award idag. Avgångsstudenterna visar sina tolkningar på olika butiker i Gallerian. Mycket fint, lägger upp bilder senare.
Det jag egentligen tänkte med detta inlägg var att Tilde Franzén kanske ska börja blogga här med mig. Tilde är en av de där människorna som helt enkelt är bäst, därför får hon blogga här och äga mig totalt.
Jag kan i alla fall alltid säga att jag startade bloggen.
image82
Bild jag tog på Tilde idag när vi skulle till Gallerian för att se Beckmanselevernas kreationer.

Jag tänkte också bara säga att jag är djupt besviken. Den avdankade
diormodellen(vet inte om det är ett rykte eller om man faktiskt varit modell för dior?) från weekday har klippt av sig sitt långa röda hår. Han var dock sjukt söt idag med, eftersom han hade på sig ett par nördiga glassögon som passade hans nya frisyr väldigt bra. Men jag har en svaghet för långhåriga killar.

Jag räknar ned.

Den här bilden är typ jag som liten i ett nötskal. Jag sov nämligen med samma nalle som på bilden och med slöja och krona, inte med mask. Men det blir lite samma princip, fast batman istället.
Jag själv var inte en så hård flicka, jag var säker på att jag skulle bli prinsessa när jag blev stor. Ja, som ni vet,  alla prinsessor sover med slöja. Jag började bara träna tidigt.
image81
Bild på bror och min nalle.

Tack gud, Tomten, andra övre makter eller bara slumpen.

Idag var min första provfotografering. Bilderna ska läggas in i min portfolio osv. Det var kul och fotograferna var snälla. Det känns som om det gick bra, men det är väl svårt att avgöra. Jag hoppas bara att jag ska få lite mer saker att göra.

För det är verkligen kul. Känner mig lite, lite nere. Mitt humör går väldigt upp och ned.
Har inga direkta planer för helgen. Fast jag behöver väl sova bort min förkylning. Usch, så tråkigt.
image80

Du var innan.

Är i skolan. Är sjuk.
image77
Framkallad film. På string, planerade in för Berlin.
image78
Min pappa tog bilden. Jag och min bror för någon månad sedan kanske.
image79
Bild på pappa.

Men sedan vill man bara rädda sig själv.

Filmen är inscannad nu.
image75
I berlin.
image76
På värmdö.

Till en början vill man straffa andra.

Idag var jag på casting för två Japanska agenturer. Den första var typ inte alls intresserad men den andra var superduper intresserad! Eller något i den stilen. Men japaner är ju väldigt smala över höfterna, men jag tror att det är möjligt att jag kan träna ner min höfter. Lite. Bara lite. För i sådanna fall får jag åka till Japan i sommar. Men det kanske inte går! Jag hoppas bara väldigt mycket.

Jag fikade med Isa idag också. Så trevligt att träffa henne igen och så. Hade även matteprov. Det gick mycjet bättre än vad jag tordde, för jag har typ feber.
Ska försöka hinna scanna in min film från igår också. Då lägger jag nog upp någon bild här.

Fruktansvärt, fruktansvärt hopplös.

Vad borde jag göra?
Plugga till matteprovet som är imorgon eftersom jag bara fick G+ på förra matteprovet och för att matte faktiskt är ett ämne jag är(brukade?) bra på.
Vad gör jag?
Sitter framför datorn och slösar bort min tid! Jag som måste gå och lägga mig tidigt dessutom eftersom jag börjar bli, eller i princip är, sjuk.

Idag har jag framkallat film. Min andra egen framkallade film. Blir alltid så nervös när jag ska framkalla. Vore så fruktansvärt om man förstörde hela filmen så att den bara skulle bli svart. Men hör och häpna; det blev något på den här filmen också.
Dock hinner jag inte scanna dem idag, för att? jag ska plugga.

image74
En några månader gammal bild från
satorialist. Gillar den fortfarande väldigt mycket.

Mitt hår luktar fortfarande rök.

Jag sitter här och väntar på Charlott. Vi ska ha filmkväll, filmkväll med skärckfilmer. Om någon läser detta inom typ, en kvart så skulle jag bli glad om ni hade tips på skräckfilm.
Juste, jag såg en film igår som heter Mulholland drive. Väldigt konstig, väldigt bra. Man bör se den två gånger tydligen, men min bror berättade hans tankar om den och påpekade varenda liten sekund jag var tvungen att minnas. Men ändå, jag kanske ser den igen.

Jag borde inte bry mig, men det gör jag ändå.

Igår var jag på street med min bror för att fynda lite. Hittade en röd mössa och en svart kofta. Kanske kommer bilder åp det senare eller så.
Jag var även barnvakt igår, det var därför jag inte hann lägga upp något här eller så. Men jag och barn, en mycket konstig blandning. Men det vet ju inte grannarna om. Så de betalde mig glatt när de sen kom hem.
image70
Bror.
image71
Jag i pappas oljerock, jag ser trött ut. Men det var jag säkert också!
image72
Åkte till Hornstull.
image73
Fyndade lite på street.

Ehm, tja.

När jag och min bror har vita dagar, veckor eller månader så brukar vi köra på ett straff om man äter socker, röker eller dricker alkohol. Eller, vi hade det en gång för några år sedan då vi varken rökte eller drack så då gällde det givetvis bara socker. Men nu har vi en totalt vit månad och min bror började det med att äta choklad.
Straffet vart därför att äta en sked men ketchup.

Fashion Targets Breast Cancer.

Jag vet. Jag är besatt av söta(snygga) tjejer.
Detta slog mig åter igen nu när jag bläddrade i Vogue och såg en bild på modellerna Sasha Pivovarova, Daria Werbowy, Lily Donaldson, Lily Cole och Du Juan stod bredvid varandra i små trosor, pikétröjor i olika färger och naturligt hår och sminkning. Det slog mig hur besatt jag är av deras utseenden därför att jag insåg att jag skulle kunna gå så långt att köpa en sådan piké till mig bara för att jag tyckte supermodellerna såg så söta ut där bredvid varandra i dem. Jag gick till och med in på net-a-porter.com för att kolla upp saken. Jag tycker inte ens om pikétröjor och i synnerhet inte dessa eftersom de hade färgglada hemska färger.
Nu var det ändå inte så hemskt för det fanns ett syfte bakom tröjorna, nämligen att kämpa mot bröst cancer på något sätt. Så om det skulle falla mig in att köpa en så gör jag i alla fall någon slags god gärning.

http://www.net-a-porter.com/ftbc

För att jag tröttnar så lätt.

Idag tog jag en bild till mitt visum. Jag ser väldigt fjollig ut.
image68
Jag har även märkt att jag inte tycker att det är lika intressant att läsa bloggar längre. Beror detta på att jag har skaffat ett liv och behöver inte bry mig om andras liv på samma sätt längre, eller beror det rent ut av på att alla bloggare skaffat ett liv och inte orkar skriva lika intressanta bloggar?
Lustig hur man kan se på saker från olika vinklar.
Haha.

00:00

Jag vet inte riktigt om det är socialt accepterat att tycka att denna grrl är ursnygg. Men nu ska vi inte vara sådanna. Hon är säkert en underbar dam, hennes namn är i alla fall Klara Wester.
image67
Bilden tagen från Stureplan.se

Inte en till klyscha.

Äh! Jag lägger upp lite bildern här.
Jag är slut med torra läppar. Tilde ligger totalt deckad i min säng och har gjort hela dagen.

Jag sammanfattar berlin resan som otroligt rolig även om vi var där på lite fel dagar och även om vi bode på u9 linjen som var stängd under största delen av vistelsen i berlin och även om vi missade många bra klubbar.
Men jag måste åka dit snart igen och ta igen det.
Så himla kul!
image56
Vi sitter och väntar på flygbussarna från centralen.
image57
Senare drog vi ut på en otroligt oplanerad kväll, här är Tilde utanför dr pong.
image58
Sedan hade vi svårt att hitta men hamnade på weekend där alla var gamla och de enda bra klädda vi inte kände var två svenskar.
image59
Sen var det en ny kväll då vi var på cookies som på något sätt hade något med vice att göra den kvällen. Jag vet inte riktigt. Men det var kul och jag dansade med asiaten på bilden typ hela kvällen.
image60
Sen var det lite hopp i historian och det var sista kvällen.
image61
Vi hamnade på cookies igen. Av någon anledning så hängde jag vldigt länge på toaletten för att Tilde var så seg, eller något.
image62
Flickan på bilden var mitt enda ordentliga strul under hela resan, faktiskt. Jag vet att hon bor i sthlm heter Erika och åker ill indien i Februari.
image63
Vi hittade en kille från gbg som hette Umit som vi åkte taxi med för att hänga på ett annat ställe.
image64
Där spelade vi sådant här fotbollsspel mot några guys.
image65
Vi insåg att vi skulle checka ut om två timmar, alltså att det var dags att gå.

Och nu är jag hemma igen och ska ha en vit månad. Fick även precis reda på att jag ska på casting till några utländksa modellagenturer på tisdag och onsdag. Vet inte vad det innebär men jag måste förasöka träna bort min festmage i alla fall!
Puss och hej!