pushin my button be like a squirell grrl

Varför bryr du dig? Varför spelar allt så stor roll? Vems rykte ör det du försöker upprätthålla? Vem ör det du försöker hålla kvar? Vems känslor vill du äga? Varför bryr du dig om emotionella saker, och inte bara det som märks, Dina handlingar? Sluta tänka, GÖR. Jag tror jag älskar nike, just do it! Jahgko0mmersmsadigochdetärfel,jagvetmenjagkanintehjälpajagtyckerjusåhimlamktiomdig,jagärredanfullochdetkanbaraslutailllanunärdetinteens ärmöjligtattdetblirduochjag,mylovejaghatqarmittliv, jag hatar känslor och jag älskarvin

Charllott

                                                                                           


Jag har gett mig in i något dumt.

Från igår natt då Charlott kom till mitt hem någon gång vid ett. Vi kände nämligen inte för att vara ensamma.
Här nedan ser ni mig fixa min lugg och Charlott som sitter och lyssnar på Lykke Li på den lilla söta bandspelaren som jag införskaffat mig. Just nu är vi hos charlott och vinpeppar, hon har inget vettig program att redigera bilder i.
image378
image376

Emma

Hej det här är jag från det där företaget och jag är dum i huvudet.

Det är ett typiskt tecken.
Det är vad jag gillar mest med dig
men så fort du sviker är det de värsta.

Strunta i det
vill jag säga och säger det
men inte menar.
Att mena var alltid en annan sak.

Emma

jag trodde din arm var x

Ibland är det bättre att trotsa verkligheten och leva i en drömvärld, en värld där det enda som existerar är lycka och lykke li. och emma och ätbara sötsaker.
Charlott
image374
Bild tagen igår på 7eleven, bilden föreställer det bästa, emma och socker

thoughtscolouredeyes

När det är För hemskt, för miserabelt och när ens tillstånd endast är ett patetiskt försök att förtränga och hålla sig för gråt. -Då är det dags att överge sig själv och göra något större.

Jag orkar inte längre, jag ska bli ytlig på så vis att jag inte involverar några som helst känslor i mina handlingar. Det gör för ont att bry sig. För att lägga fokus på annat än antilivslusten så ska jag också engagera mig i något som är större än mig. Jag ska starta ett eget projekt nu, jag ska förändra världen med litteratur och ren information om yttrandefriheten. Jag ska på något vis, få in regentkritisk och upplysande litteratur i Ryssland. Ni vet säkert om hur sjuk korrupt och manipulativ duman i Ryssland är, jag såg även de 2 dokumentärerna på svt om Alexander Litvinenko och Anna Politkovskaja. Jag kan inte leva med tanken att Rysslands befolkning ska bli som världsbefolkningen i 1984. Man måste försöka förändra. Annars är allt meningslöst.


Förövrigt var det lite roligt i onsdags, var på stash/ace och träffade där en mycket trevlig kvinna vid namn Annika tror jag. Annika som gick i klassen över mig på högstadiet och som var den enda i skolan som inte hade fjortisstil. Hon och hennes vän var så söta och nämnde också att de gillar bloggen. Så himla gulligt.


Charlott


But how we move from A to B? It can't be up to me.

Jag har skavsår på tungan.  Jag brukar få det när jag är förkyld, då är min tunga extra känslig. Jag brukar nämligen ha min tunga lite, lite emellan mina tänder för att jag inte ska sitta och bita ihop käkarna.
Mina tänder är rätt kantiga och obekväma. Jag får alltså skavsår.

Charlott är på väg hit. Om det hade funnits ett ställe öppet med blekning hade jag tvingat henne attt köpa det. Jag vill bleka håret och färga det bubblegummsrosa. Imorgon kommer jag inte vilja göra det för då kommer jag ha tänk på det så mycket och kommit fram till att det skadar miljön för mycket.
Men inte nu.

image372
Jag på string då Ludwig kom med en massor av krav hur jag skulle posera. Det slutade såhär, helt knäppt. Jag var mest helfnissig.

Emma

I'M TOO PROUD FOR LOVE.

Mitt liv är jävligt bra och alla kan bara gå och dö. Sarkasm fungerar inte så bra på internet.
Och ingen jävla människa kan ens hålla mig sällskap på msn.


Emma

Det kan stiga eller falla.

Jag är inne i en tröstätningsperiod. Det vill säga att jag äter massor av saker med socker. Detta leder till att jag blir helt vimsig och svag efter som min kropp är rätt ovan vid det.
Jag har precis ätit en himla chokladtårta och har nästan hjärtklappingar för att min kropp fick en sådan sockershock.
Gud vad jag är gnällig.
Men jag vill ha de här skorna. Ca 380 kr + frakt. De har typ 15 cm klack. Men så himla snygga.
image371
Från
http://www.pinupgirlclothing.com/.

Emma

P.S. Jag vet att bloggen suger just nu, ska skriva något bra snart. Förhoppningsvis får Charlott också internet till sitt nya hem snart.D.S.


Sött att ringa och lägga på luren.

Att gå ut eller inte, det är frågan.
Ikväll stannar jag hemma. Det är ett bra initiativ.
Jag tror att min hjärna trivs bättre utan hjärnskadningarna som alkoholen ger mig. Ikväll hade varit en sådan kväll, även om nästan varje kväll med alkohol är en sådan kväll så hade det här varit 100% en sådan kväll där jag skulle supit för mycket.

För att prata om något positivt; idag så fick jag ett paket minttabletter. Hela saken med att få något är faktiskt trevligt, men när jag öppnade asken så insåg jag att läget var ännu trevligare än väntat; tabletterna var rosa och formade som hjärtan.
Lätt att göra en materialist glad.

Emma

Det jag hatar med relationer är att man inte är ensam i dem.

Det är som om jag vill skriva ett långt inlägg här. Men jag vet inte vart jag ska börja och jag vet inte om vad. Det kanske är just det, att jag vet inte vad jag ska skriva om så jag kan inte börja någonstans.
image370
Foto av Marcus Ohlsson

Emma

Are you gonna drop the bomb or not?

Natten till i måndags drömde jag att jag blev mördad av en religiös fanatiker i Gustavsbergs Centrum.
När jag vaknade hade också något dött. Det lilla djuret livsglädje sköts ihjäl vid busshållplatsen i Gustavsberg. Kanske borde jag slå upp "get murdered by  religious fanatic guy" i mitt Dreamsdictionary som ligger och dammar. Kanske betydde drömmen något mycket mer uppiggande, att något trevligt snart ska inträffa kanske.
Eller så betydde den bara att jag sov.


Charlott
(får Internet på Fredag, bloggar nu från mitt andra hem, Stadsbiblioteket)
image369
Marc Chagall, inte bilden ´jag tänkt lägga upp men hann inte. har 10 sek kvar av internet nu, hejdå


Det var inte du.

Är på cosmopolitan och har tittat igen massor av modemagasin. Är så glad för jag är pankt just nu och har varit det i över någon månad nu så det har inte funnits en enda chans att köpa tidningar själv. Men nu har jag fått läsa de flesta av dem.
Dessutom kommer studiebidraget på torsdag. Fast jag är i och för sig skyldig folk pengar. Suck. Jag och mina ilandsproblem i ett nötskal.
image367
Surrealistiskt från Vivienne Westwood F08(bild från style.com)

Emma

Jag vet vad det är men inte vad man gör åt det.

Denna vecka har jag egentligen lov men jag är så sjukt hurtig att jag praktiserar på cosmopolitan den här veckan.
Men det är kul, så det är bra.
Och bilden på mig är en gammal bild. Men min käre vän Isa har jackan! Måste be om att få tillbaka den efter som det börjar gå mot varmare tider. Och jag har skruvat på varenda en av de där nitarna, det tog ett tag.
image366
Bild från maj07.

Emma

Jag försöker få in hela mitt känsloliv i mina rubriker.

För att vi alla vill och kan förbättra oss och för att jag fick dåligt samvete över att jag tar upp 2.8 jordklot.
Jag måste skärpa mig.
Kolla nu ditt
ekologiska fotavtryck och säg vad du fick.

Emma

I'm too proud for love but with eyes shut it's you i'm thinking of.

Älskar verkligen de här bilderna på Mona J.
image363
image364
image365
Bilder av Camilla Åkrans

Emma

We cut our hair to show our sexuality.

image359
image360
image361
image362

Emma

Saker som kommer rätt i tiden.

Jag har en ovana att inte komma hem förrän degen därpå när jag varit ute. Jag orkar aldrig ta bussen hem så jag letar alltid upp ett lämpligt offer som måste stå ut med mig hela natten, medan jag själv ärligt talat tycker att det är helmysigt att slippa sova ensam särskilt när jag hamnar med trevligt sällskap.
Men just nu längtar jag till kvällen.  Isa arrangerar en grabbkväll med pizza, öl och trevliga vänner. Jag gillar i och för sig varken pizza eller öl men vänner är fint.
image358
Lite för seriös photo booth bild? </3

Emma

Kan du ge mig mer än min matlust?

Idag skaffade jag mig världens snyggaste bandspelare för 60:- . Den är snyggare i verkligheten, har finare färger. Lite sådana pasteller som är inne i vår. Fniss.
image357
Bandspelare från Emmaus.

Emma

Kan du ge mig min matlust?

Jag är uppe nu för att arbeta på ett SOarbete som ska redovisas idag. Jag kom på sent i går kväll att jag glömt en punkt. Jag gick upp 05.55.
Jag har ju faktiskt ingen anledning att klaga efter som det är totalt mitt fel att jag inet gjort arbetet någon anna kväll.
Fast ärligt talat känns det inte så hemskt att gå upp såhär tidigt. Lite mysigt nästan.
Här sitter jag i ett täcke tidigt på morgonen. Synd att det inte är vår och lite ljusare ute, då hade jag nog inte klagat ett skvatt.

Emma

Upplevelser blir så mycket vackrare när de lämnat verkligheten.

Just nu tar mina fåniga småförälskelser över vardagen. Det är underbart och fint men det finns lite baksidor. Det leder lixom till att jag blir mycket mer okoncentrerad. Alla de där småsakerna som ibland får mig illamående (typ; när folk kliar sig, dörrar och luckor som inte stängs ordentligt och annat onödigt tjafs) får mig ännu mer illamående än normalt.
Att jag målar upp drömbilder om hur personerna är gör inte saken bättre, eller att mina förälskelser knappast är besvarade.
Haha, men det är himla mysigt.

Annars tänkte jag förgylla eran vardag med Anders och Måns.


Emma

Vi börjar som ett tomt pappersark.

image354
image355
image356

Emma

Till oändligheten och vidare.

Jag är störd. Jag är totalt jväla vrickad. Förklaring och bilder kommer senare.
Vet inte om jag älsar eller hatar mig själv.
Haha.

Emma

Här kommer solen.

Jag ska bli borttagen från stockholmsgruppen för att mitt höftmått blivit lite större och det var ju redan stort innan. Mamma sade det precis, det märkliga är att jag känner mig inte ett dugg berörd. Jag känner mig bara fruktansvärt lättad. Jag tror det bara var som en stor press för mig efter som mina mått redan från början vad fel. Så tack och hej med modellandet. Det var ju intressant att testa någon gång!

Förövrigt har min dag varit så sjuk. Började klockan två och efter många om och men så drog jag mig till skolan en timme tidigare för jag och Charlott hade bestämt oss för att plugga till SOarbetet vi gör tillsammans som ska vara klart imorgon och vi är absolut inte klara, men men. Hur som helst så träffas vi i skolan och mycket till plugg blir det förståss inte. Det går en timme och rörligbildlektionen ska börja men inte det. Våran lärare är tydligen dubbelbokad så våran klass får dra sig hemåt.
Jag drar mig då mot Charlotts nya place där vi hänger en kort sekund för hennes franska började ganska omgående efter vi kommit dit. Jag som går på en av tillskärarakademins kurser på måndagar måste strosa omkring i staden ensam i en och en halv timme. Tillslut är det dags för lektionen att börja, men efter en halvtimme är ingen lärare där. Någon tar tag i att ringa henne och det visar sig att hon glömt att hon hade en kurs med oss.
Och nu är jag hemma.
Väldigt värd dag. Haha.
image353
Hejdå hejdå.
image352
Charlott i sitt nya kök.

Emma

Before you slip into unconsciousness I'd like to have antoher kiss

Jag har precis flyttat = totalkaos och jag har inte något internet vilket kommer leda till ännu mindre bloggande. Men snart, förmodligen någon gång nu i är det kirrat och då ska jag försöka kompensera för alla fina inlägg som inte skrivits. Bist Bald, Tschüs!
Charlott

image351
Impuls-besökte biografen igår och såg Sweeney Todd, extremt chamerande, kanske inte det bästa jag sett men gillade den mkt. Såg förövrigt Vargtimmen, Bergmans enda skräckis, hos emma i lördags, sehr gut. Emma och jag såg också Persepolis, tror MC har nämnt hur bra den är tidigare i bloggen men tål att att nämnas igen, hur fint gjord somhelst, se den.


Touched

Är vettskrämd. Hatar detta. Men snart är det över? Måste det hursomhelst. Min besvikelse på att det har dragits ut, skjutits upp i flertalet år är nu istället något jag är tacksam för. Skulle förmodligen inte kunnat granska mig själv och andras beteende och därmed inte kunnat avsäga mig ansvaret i det hela om det blivit av till exempelvis för tre år sedan, inte ens för ett år sedan hade jag varit stark nog. Tror iaf att jag är det idag. Även om jag grinar som en barnrumpa.

Charlott
aka; fysatanihelvetejagkommerlastadigfördetomdetblirsånu,attdetsprickerdetärdittfeljaghatardigdittjävlaas


Skönhet kommer inne från.

Jag tänkte bara visa min nya kärlek Will. Det är mannen från Hope visningen.
(+stort tack till anonym kille som gav mig länk och namn till min kärlek)
image347

Emma

That means fatass in the seventh grade

Jag hatar alla hjärtans dag. Om man älskar någon ska man väl inte bara visa det 1 gång om året, på en obligatorisk "visa din kärlek dag"? Nej usch. Men, med alla djävla hetsiga "komhitochkonsumeramera-reklamskyltar med texter som "DU har väl inte glömt att visa din kärlek att du älskar henne/honom" eller "DU har väl inte GLÖMT att det är allahjärtansdag=KONSUMERAMERA" eller "KÖP NÅGOT, annars älskar du inte henne /honom"! (ok där gick jag lite ur styr men i princip står det så) ja, med alla dessa ständiga påminnelser om tvåskap och dylikt kan man ju inte låta bli att tänka lite, ja på kärleken.

Igår när jag fikade med underbara Melina kom "kärlek" upp. Man blir lite ledsen när man inser hur pessimistisk syn de flesta har på kärlek. Antingen sätter folk upp den på en piedestal, sätter den så orealistiskt högt att de ser den som någonting för stort, inget för alla, ouppnåeligt. Eller klankar ned på den och tänker att "det kommer ju ändå ta slut Någon gång, varför ens försöka?". Inget av dessa är bra. Inte bra alls. Nej utan någon som helst tro på kärlek, då menar jag inte "åh vi kanske gifter oss", eller ens nästa vecka ska vi blabla, utan bara veta att man gillar någon för stunden och inte behöva mer. Det är det som gör livet värt.

Charlott
image346
Avbildning av Sokrates (från Louvren tror jag) Hur som helst har han väldigt fina tankar kring just kärlek.
Gillar hans syn på den som att vi letar efter det som kompletterar oss, att det vi saknar finns hos någon annan som själv saknar något man själv har överskott av.


När det enkla kom på avvägar.

Idag var jag på dress on dress off som går ut på att istället för att köpa 2ndhand kläder så tar man mer sig egna och byter ut mot de plaggen annat folk har lämnat efter sig. Det roliga med detta var att det ständigt kom nytt folk, alltså ständigt nya kläder. Om man inte hittade lika många fina plagg som man lämnat kan man dessutom komma tillbaka nästa dag efter som man fick en lapp där det stod hur många plagg man lämnat in. Och om något inte passar, ja då är det bara att gå tillbaka nästa dag och byta det till något annat.
Ni fattar grejen. Men jag tyckte det var en så kul idé att jag var tvungen att skriva om den.
Uppmuntrar er alla till att gå dit, regeringsgatan 19 tror jag det var, imorgon mellan 16 - 19 eller på lördag eller söndag mellan 12 - 18.

image343
Emma L poserar inne på dress off dress on.
image344
Bonus bild på Maria och Annie.

Emma

Som att somna med fuktigt hår.

Nu har cosmopolitan kommit ut. Känns så konstigt att se sig själv i ett sammanhang med tre supersöta tjejer och så är man själv där. Lite tråkigare och lite mer opassande känns det som. Eller lixom, man känner sig själv som sig själv och att se bilder på sig själv känns väl alltid lite konstigt.
Men imorgon ska jag på dress off dress on för att byta kläder.
Och jag vet. Bloggen suger just nu. Men har haft massor av plugg(me and Charlott alltså.) och idag kom jag hem sent. Men nu har jag en kamera igen också, så allt borde bli lite roligare snart.
För övrigt fick jag nya elle idag. Den ser lovande ut. Nu ska jag gå och leta kläder jag int evill ha längre. Jag tycker ni ska göra det samma. Puss.
image341image342
Bilder från cosmopolitan

Emma

If the devil is six then god is seven

Svenska redovisning av retoriskt tal imorgon. Det närmsta "tal" jag kommer är total ångest. Drar till skolan nu, skönt med illelgal sovmorgon, även om det bidrar till ångesten.
Charlott

Why would you pay to see me in a cage?

För ovanlighetens skull kommer här ett litet inlägg om några positiva saker som hänt/hittats/införskaffats/ska ske i mitt liv.
Just nu sitter jag och äter kallrökt, ekologisk och KRAV märkt lax. Den är blek för att det inte är några tillsatser och gudomligt god, mums.
I måndags var jag och isa på äventyr i Sundbyberg och jag fann min kärlek. -En liten igelkottväska, ja, det ä ett ihåligt litet igelkottgossedjur, gjort på "100 % other fibres". Underbar hursomhelst, och den kostade ynka 5 riksdaler! (bild på detta mästerverk kommer snart!)
En annan bra grej är att jag har haft privilegiet att fika flera gånger nu på det relativt nya fiket "Södervegg". Det är centralt beläget på söder och har sjukt goda bakverk och mat. Allt är helt veganskt, hemmagjort, Och billigt!
Och ännu en bra grej, på fredag ska min vän Erik spela på elverket med sin bandkollega Said.(
http://www.myspace.com/saidanderik) Alltså, bandet Merci har sin första spelning. Ser framemot det. .
(att skolan går åt pipsvängen och att min ekonomi blev svårt misshandlad idag behöver vi inte tänka på.)

Charlott
image340
image339

FOTOGRAF, HEDI SLIMANE


Ctrl + W

Jag ska skriva hundra ord, hundra ynka ord om film noir. Även fast det är så lite att prestera, så få ord att skriva så gör jag det inte. Jag har låtit dagen gå i snigel fart och försökt göra allt som kan få mig att glömma läxan. Jag har spelat tetris, trackat folk på msn, ätit och jag har till och med gått in på min välglömda helgon.net inloggning och kollat omkring på folk jag minns och inte minns.
Tur att skolan börjar kvart i två imorgon för jag kommer säkert sitta uppe hela natten tills småtimmarna då jag inte längre kan skjuta upp den lilla skrivuppgiften.
image335

image337
Analoga bilder.

Emma

Imorgon är det måndag och jag längtar dit av två anledningar.

Just nu vill jag bara ha någon som kramar mig. Någon som ligger och småpratar med mig i min säng. Någon som sedan lämnar kvar lite av sin lukt i täcket till kvällen så att jag inte känner mig helt ensam då heller. Eller bara att den sover över också.
Jag har berg med läxor som bör göras och på rummet har jag andra sorters berg, bestående av kläder och tidningar, som bör plockas upp. 
Läxorna måste jag bitvis ta tag i men jag tror jag ska jaga reda på filmen Persepolis för att få gråta lite.
image334
(För att göra hela situationen lite mindre seriös)

Emma

It's hardly Jugoslavia at all

Förhoppningar inför kvällens planerade spektakel di masse. Dock är jag lite osäker på huruvida mitt sinnestillstånd och alkohol är en bra kombi eller ej. Fan, nu blir jag medveten om hur jag är och vad jag ser som kul. Jag skäms och önskar att jag var en människa utav större intressen och högre värderingar av vad som klassas som lyckobringande, kul, och också att jag kunde sluta tänka så djävla mycket. Enklast vore att vara totalt inkompetent och tycka att sälllskapet från ett glas havremjölk är mer än nog för att en hel helg ska bli lyckad.

Charlott


(fast om jag inte är så eftertänksam och bitter som vanligt, så måste jag säga att det är ett privilegium när ens problem för dagen är att besvara frågan, "Vad ska jag ha på mig ikväll?". fast sådan tur har jag inte, det är ett dammkorn, om ens det, i jämförelse med mina bekymmer just nu)
image332
Emmas bild (analog), bilden är från när Moa, jag, Isa och Emma hade det mysigaste och mest pretentiösa baket. Underbart.

image333
pic by juergen teller. underbart absurt som alla hans bilder, om man bortser från den suspekt orangea hudfärgen på blondinen i mitten, mindre underbar.


Ensamhet är bättre när man är två.

PUB
Jag vill också ha någon att pussas med framför kameran på alla hjärtans dag.
Snyft snyft. Alla hjärtans dag är ändå bara en kommersiell skit.
Buhu.

Emma

Du finns fånigt nog kvar på näthinnan.

Idag framkallade jag min svartvita film från vietnam samt en till film. Jag kopierade upp några bilder att sätta in i mitt fotoalbum också. Efter skolan gick jag omkring med Charlott på staden. Så tappade jag en av mina bilder och märkte det efter typ, en sekund. Men då hade redan någon trampat på det, så taskigt. Varför är människor så taskiga, kunde inte någon bara givit bilden till mig.
Men Charlott var i alla fall snäll. Jag har fått låna hennes tee med två björnar som lyses upp av månen och så är det några stjärnor på himmelen. På bilden nedan är min nyfunna vän Emma. Henne ska jag umgås med i kväll, det ser jag fram emot. Tur att det fånns något så fint som vänner som kan lysa upp ens liv.
image331
Emma(inte jag emma).

Emma


Till och med cigarettrök luktar bra om det luktar dig.

Hampus har introducerat ett DJprogram för mig. Jag är beroende.
Nu är jag nära gråt efter som jag borde pluggat matte.
Farväl MVG.

Emma

You spit on those under tweny-one

LAX. Jag Älskar lax, i alla dess former. Både att äta eller umgås i havet. -Rökt, gravad, ugnsstekt, wokad, grillad, inlagd, som bulle, röra, alla skepnader godtas.

Laxen gör mig mätt, glad, lämnar en god smak i min mun, den doftar gott, har en fin färg, är en glad fisk som har charmiga parningstider. Åh jag älskar laxen.

Nu ska jag gå ned på mitt rum, sätta mig i sängen, sy om klänningen jag fyndade idag till en jacka, (redan fin design i svart sammet, från stadmissionen) och äta skivad gravad lax. (hoppas laxen även kan tämjas och börja utföra mirakel, tex ge mig 8 timmars sömn utan att jag själv sover dem, göra mitt retoriska tal samt några kapitel i matteboken.)

Charlott
image330
Lax. (förövrigt skulle detta inlägg publiceras igår, vid tolvsnåret, men bloggen var ett elakt litet jidder och tillät inte det, därav ärinlägget ganska irrelevant. Men trogen laxdyrkare som jag är publicerar jag det nu, ändå.)


Men jag är upptagen.

Jag måste bara säga att jag älskar dessa skor från rodarte. Så snygga. Ser ut som dinosaurier. Jag vill känna mig lite mörk och hård. Mörk och hård med nitar och vargar. 
Hehe. 
Och stumpbyxorna, som nätstrumpbyxor fast stickade. Så fint.
image329
Bilder style.com

Emma

Du är jättesöt.

Jag vill verkligen ha en tröja med ett fult vargtryck, funderar på att göra ett själv. Jag börjar nämligen en kurs på tillskärarakademin på måndag. Längtar.
Pappa gav mig en photoshopbok idag, det var mycket snällt av honom. 
Och imorgon ska jag på något möte på lava för att de ska göra en blogg där och då kanske jag ska ha hand för någon slags mode del. Det skulle ju vara kul om det blir så.
Ja, där fick ni veta tre saker om mig, det tyckte jag ni behövde.
image328

Emma

Took a pill, good time, all the time

Blähjshduk. Jag tror inte jag orkar med skola imorgon, heller. Sämst.

Längtar till helgen. Vägrar att den blir annat än lyckad, popcorn är förövrigt väldigt gott gott folk. Dock måste jag sätta ut en liten varningstriangel här, det är nämligen bara gott i vissa mängder. Sedan blir det popcornmayham och Alla inblandade dör. I princip.

(Känner att innehållet i detta inlägg är ganska pinsamt ointressant, men jag har massa dötid, eller nej, nu ljög jag, jag har egentligen sjukt mycket att göra men det är sådant jag inte orkar eller tänker göra, det jag vill göra däremot blir aldrig av och den otåliga väntan resulterar alltså i onödiga blogginlägg.)

Charlott


image327
"with fur head", by Juergen Teller (igen)


Oat Biscuit

Önskar att jag just nu satt och skrev ett glatt inlägg men tyvärr. Just nu är mitt liv väldigt kaotiskt, men det kommer lösa sig snart, förhoppningsvis. Det måste det helt enkelt, annars går allt i stöpet.
Sorgligt är det att det finns så många människor som endast vill andra illa, individer som likt parasiter gnager sig fast för sitt eget vinnande och sedan rent sadistiskt vägrar inse att det bästa för alla inblandade vore att släppa taget. Eller folk som bara är dåliga. Dåliga, ytliga, egocentriska och osympatiska.


Inatt blir det deppmode, besvikelsen gentemot mänskligheten är så total. Varför kan inte alla bara, ja hur klyschigt det än låter, men varför kan inte alla bara följa Lennons ord, varför lever vi inte som Imagine så fint beskriver?

Charlott

image325
"smiling ed" by juergen teller, (som tar väldigt fina bilder förövrigt. Ni har säkert sett några bilder tagna av honom, då hans bilder ständigt återkommer i marc jacobs kampanjer)

1955

Hehe. Jaha lixom.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3035
image324

Emma

I just get so nervous when I'm talking to you.

Lördags natt var rätt rolig. Jag är dock lite heartbroken men jag över lever. Jag har också fått svar från lava angående "en snabb slant". Det handlar om att man får låna pengar till kulturella projekt om man är under 20 år. Jag skulle nämligen vilja göra en gratistidning där jag skulle låta unga människor jag tycker skriver bra få skriva i.

Hur som helst. Här är en bild på mig från i lördags. Ingen känner tydligen riktigt igen mig på den. Men Gustav kände i och för sig inte igen mig först den kvällen.
image323
Jag.

Emma

Katten, musen, tiotusen

Det är så förfärligt tråkigt detta, att sitta hemma medan herrskapet lever loppan och göra absolut ingenting.
Jag förmår mig inte ens att läsa. Tristessen har segrat. Förövrigt var gårdagen, eller gårnatten, väldigt slitsam men rolig. Solna är sannerligen en underskattad del av Stockholm, den lilla ettan där efterfesten hölls är förmodligen Sveriges svar på Paris. Sehr Trevligt. Nu ska jag sova och förhoppningsvis är det inte lika luddigt i huvudet imorgon.


En sista fråga bara, (se detta som en retorisk fråga) Ljuger Timbuktu?, är den underbara lyriken till "Det löser sig" endast en simpel lögn, en saga för att slippa inse verklighetens grymheter? Jag har kört mañana mañana det senaste halvåret men allt löser sig inte. Jag måste fortfarande betala diverse utgifter såsom franskaboken, jag måste fortfarande städa mitt rum. Nu har jag väl ändå väntat tillräckligt på att rummet ska bli rent av sig själv? Jag har utvecklat allergier, det är inte ok, det är äckligt i mitt hem. Usch. Aja.

Goda natten goda folket

Charlott


1959

Trött efter att ha så festat lite igår efter som jag inte sov hemma och efter som jag knappt sov. Fallet var så att jag var tvungen att gå upp klockan åtta för en visning.
Ja, så gjorde jag det men visningen skulle inte vara för än vid fyra på eftermiddagen och vi skulle infinna oss tio på förmiddagen för smink och hår.
Ja och nu kanske jag ska ut och umgås i kväll också. Fast jag är för trött. Men det är alltid trevligt att umgås med bror min, Isa, Izabel, Oscar och Charlott. Ja, så jag pallrar mig nog ut i ovädret.
image322

Emma

Puss.

Nu tänkte jag ha lite självdistans och lägga upp en bild från Frida tidningen på mig. Alla var hemska men den här var en av de jag faktiskt står ut med att se. Men försök att hoppa och le samtidigt som du ska se bra ut på bild och fortsätt så i några timmar. Det gör inte hela saken bättre att man har "söta" lockar och rosa bakgrund.
image321
Jag från i Frida.

Emma