Gästbloggar i min egen blogg.

MAMMAS JOBBARKOMPISAR: tryck inte på följande länkar.

Charlotts blogg: satan666.blogg.se

Min blogg: http://arvidabystrom.blogspot.com/


/Emma

F-ordet

En ny blogg är född, http://f-ordet.blogspot.com/
(vet att det varit bloggboom senaste åren och att det kommer bli svårt med dagisplats men det är en risk man får ta)

ses on the other side
Charlott
image470
by; yoshitomo nara

I'm a boy but my mum won't admit it

Bloggläsare, jag tror nog att jag fortsätter skriva och lägga upp bilder jag uppskattar. Dock känns det lite väl konstig att fortsätta här på Passthison. Dessutom det blir säkert förvirrande för er besökare då den är startad av emma, ett tag skriven av 3 pers och sen slutar det med att ett laxpervo tar över hela grejen? no-no, jag startar eget.

Jag länkar min nya adress när jag kirrat en ny. (jag kommer dock ha runt 3 besökare om dagen (jag själv och folk som klickat fel, alternativt ibland någon fin människa som gillar lax eller saknar passthison, men det blir alldeles förträffligt det med)
Charlott
image466
image468
image469
fotograf; juergen teller

Try to set the night on fire

Känns ganska patetiskt om jag ska vara ärlig att fortsätta skriva här. Passthison utan emma är ju ganska meningslöst. Men jag vet inte. Kan vara kul att se statistiken sjunka till botten och känna sig extremt intressant. Haha. Nej men jag fortsätter nog lägga upp lite bilder ett tag. Kanske kommer några påträngande rader om tonårsångest ibland, alternativt kärleken i mitt liv (läs lax). Just nu mår jag illa. Har ätit för mycket blåbärsglass.
Vore inte det bästa ändå att vara ett djur, inte människa. Leva på instinkter och impulser, inte känslor och logik. leva för att man är och inte ens vara kapabel att ifrågasätta sin existens?
Charlott
image463
image464
image459

by; Tom Hunter

HEJ DÅ

Anledningen till att jag inte skrivit de senaste dagarna beror inte endast på att blogg.se varit knäppt utan även fr att jag ska byta blogg. Fast jag har knappt börjat skriva i den men men.
Nu byter jag blogg. För att min mammas jobarkompisar inte ska följa efter så länkar jag den inte direkt här för att jag hoppas att dom in har mage till att först trycka på en länk och sedan på ännu en!

MAMMAS JOBBARKOMPISAR får inte kolla in min nya blogg. OK?!

You can find a link to my new blog her:
http://www.flickr.com/people/arvidabystrom/


Emma

When it suits you you're a friend of mine

Jag har städat mitt rum. Och det är INTE ett aprilskämt. Helt galet. Första gången jag städar på 1 år. Försöket att låta dammet ta över och övergå i en annan ny form, typ cancer, blev lite spoilat nu men jag kan andas och röra mig i mitt rum, helt fantastiskt.
Charlott
image455
image456
image457
Illustration; Jesper Waldersten